Semalt: Cara kanggo Menganalisa Prestasi SEO Sampeyan


Kita asring nempatake ati kanggo nindakake sesuatu, lan kanthi alami, kita nganggep bakal gedhe. Nanging, ora mesthi kedadeyan kasebut. Sanajan wis digawe upaya, kita isih kudu ngevaluasi. "Salah iku manungsa." Kita bisa nggawe kesalahan, lan salah sawijining cara kanggo nemokake kesalahan ing situs web yaiku kanthi nganalisa.

SEO uga ana sing ngetrapake wektu lan usaha kanggo nindakake. Ing Semalt , kita nyedhiyakake layanan SEO BEST, nanging kita uga mundur lan ngevaluasi. Kanthi cara iki, kita bisa nemokake kemungkinan lapis lan nyetel, njamin sampeyan entuk analisis situs web sing paling akurat. Kanggo ngrampungake penawaran iki, kita uga bisa ngembangake situs web lan mbenerake kabeh kasalahan sing wis ana.

Yen sampeyan duwe alat lan keahlian sing cocog, sampeyan bisa nganakake analisis SEO sampeyan dhewe, nanging yen ora, luwih becik sampeyan njaluk bantuan saka profesional kaya Semalt. Semono wae, sampeyan ora pengin kabeh kerja keras sampeyan supaya mudhun mudhun kanthi analisis SEO sing miskin.
Nganalisa SEO sampeyan kalebu macem-macem pilihan, lan bisa dadi bedane ing antarane kampanye SEO sukses lan gagal. Deleng SEO, kayane nyoba nyedhaki wong kasebut. Wiwitane, sampeyan kaya lintang sing adoh ing jagad raya sing akeh banget, nanging wiwit nyoba. Mungkin rencana pisanan sampeyan ora bisa, nanging banjur nyoba maneh lan nyoba pendekatan liya nganti sampeyan dadi srengenge ing mripate wong kasebut. Yaiku sing dikarepake saben situs web, lan analisis SEO minangka alat kanggo ndeleng manawa metode pisanan sampeyan bisa. Tanpa analisis iki, sampeyan bisa uga ora ngerti manawa pendekatan sampeyan kurang sanajan ora salah.

Nanging kabeh analisa SEO kira?

Ana ujaran sing bisa sampeyan krungu ing jagad bisnis sing ditrapake kanggo urip dhewe. Kaya ngono "yen ora bisa ngukur, sampeyan ora bisa nambah" dadi sing paling apik, sampeyan kudu ngerti kepiye sampeyan apik yen ora, kepiye sampeyan paling apik?
Bisa ngukur sepira cara SEO sampeyan penting banget kanggo njupuk situs web menyang kaca pertama, lan rangking paling ndhuwur. Kaya kertu laporan, nuduhake kekuwatan lan kelemahane supaya sampeyan bisa nambah. Untunge kanggo bisnis, sampeyan bisa mriksa sepira keahlian optimasi SEO sampeyan karo alat sing diarani Google Analytics.

Sanajan sampeyan nyaranake sampeyan nggunakake Semalt, sampeyan bisa nindakake kanthi dhewe, yen sampeyan ngerti apa sing kudu diukur, cara nggunakake alat, lan cara nindakake koreksi ing situs web sampeyan. Yen ora, hubungi pelanggan pelanggan Semalt utawa tim panulis apik banget ing kene. Kita bisa nganalisa asil lan ngetrapake koreksi kasebut, sing sampeyan panggonake ing papan ndhuwur.

Nanging yen sampeyan mung pengin maca babagan apa tegese analisis SEO, sampeyan lagi ing panggonan sing bener.

Yen sampeyan ngupayakake nganakake analisis prestasi SEO sampeyan dhewe, iki minangka perkara sing kudu sampeyan priksa:
Kakehan, kawruh sejatine minangka kekuwatan. Tanpa kawruh kanggo ngukur apa sing penting, sampeyan mesthi bakal ngrampungake akeh asil sing ora perlu. Sampeyan kudu ngerti sadurunge sadurunge nyilem bagean teknis saka analisis SEO.

Sajrone utawa sawise nganalisa SEO, umum banget kanggo para pemula lan profesional sing akeh prekara, yen arang-arang bakal muspra saka metrik. Sampeyan kerep kejiret kanthi rumangsa bangga lan wis entuk kanthi apik babagan tampilan halaman sampeyan. Nanging, sampeyan ora mandheg kanggo nganalisa kualitas tampilan kaca kasebut. Nanging, sampeyan kudu ngukur ngluwihi klik sampeyan, ngukur uga keterlibatan.
  • Tingkat mumbul
Siji metrik keterlibatan sing penting sampeyan kudu ngerteni yaiku tingkat bouncing. Iki nuduhake jumlah pangguna sing entuk apa-apa saka mung siji kaca lan terus maju. Kanthi tembung liyane, nuduhake nonton sing wis wareg tanpa ngliwati kaca liyane ing situs web. Ora kaya apa sing sampeyan pikirake, luwih sithik nomer bouncing, luwih apik. Kita kabeh nggolek informasi tartamtu, lan nalika kita ngeklik link, kita kudu maca liwat sawetara kaca sadurunge entuk informasi sing dibutuhake. Ora nyenengake, lan kakehan, sampeyan ilang pangguna. Nalika ngevaluasi tingkat bouncing sampeyan, apa wae antarane 26% lan 40% apik banget, lan apa wae sing luwih gedhe tinimbang 70% dianggep ala, lan sampeyan bisa uga ngupayakake.
Tingkat bouncing sing suda utawa kurang penting amarga nuduhake manawa para pamaca tertarik karo apa sing kudu diomongake lan sampeyan cukup yakin.
  • Tampilan kaca organik
Ngawasake tampilan kaca organik uga cara sing penting kanggo mriksa kinerja SEO sakabehe. Tampilan kaca sing luwih dhuwur tegese SEO sampeyan nindakake, lan luwih akeh pangguna menyang situs web. Sawetara tampilan kaca, ing sisih liya, nuduhake manawa situs web sampeyan ora ditampilake nalika tembung kunci sing digoleki, utawa situs web sampeyan ora cukup menarik kanggo njaluk pamirso kanggo klik.
  • Kaping pirang-pirang, iki minangka fitur sing bakal dilalekake dening analis kinerja SEO anyar

Cara Nganalisa Prestasi SEO situs web

Nganalisa nggunakake alat Analisis SEO

Iki minangka salah sawijining perkara sing ora bisa sampeyan lakoni tanpa mbantu. Sampeyan ora bisa maca liwat situs web lan menehi keputusan sing tepat babagan carane SEO sampeyan lakoni. Kanggo nindakake iku, sampeyan butuh alat.

Ana sawetara alat ing internet sing bisa digunakake kanggo nganalisa SEO sampeyan. Yen luwih seneng fokus energi sampeyan ing liyane, sampeyan bisa nemtokake tugas iki menyang Semalt. Kita bakal entuk kinerja SEO sampeyan nganalisa kanthi ora ana wektu tanpa butuh wektu. Kita uga bakal nggawe kabeh koreksi kanggo mesthekake yen situs web sampeyan ana ing ndhuwur, sing kalebu.

Salah sawijining sing paling populer yaiku alat SEO analytics yaiku Google Analytics. Kajaba kasunyatan, sing diduweni dening Google, sing apik tenan, uga gratis.

Nalika nganalisa SEO sampeyan, langkah pertama njupuk langkah maneh kanggo ndeleng kinerja SEO sakabehe. Kanthi nyinaoni owah-owahan total lalu lintas organik, sampeyan bisa nuduhake yen strategi SEO sampeyan bisa digunakake utawa ora.

Ngawasi lalu lintas organik

Iki minangka cara sing paling jelas kanggo ndeleng apa sing ditindakake SEO situs web kanthi apik yaiku kanthi ndeleng jumlah klik sing sampeyan entuk. Analisis khusus iki tumindak kanggo situs web situs organik lan mbayar. Yen sampeyan nggunakake Google Analytics, sampeyan bisa mriksa lalu lintas kanthi njupuk akuisisi banjur kabeh lalu lintas. Yen sampeyan ngetutake langkah-langkah kasebut, sampeyan kudu bisa ndeleng kanthi apik yen ana lalu lintas sampeyan. Sampeyan uga bisa ndeleng sepira lalu lintas organik sampeyan dibandhingake karo ngubungake utawa tautan saka iklan media sosial.

Tegese SEO sampeyan ora tumindak kanthi becik kanggo tingkat pertumbuhan lalu lintas sing rata utawa tiba, lan sampeyan kudu nyetel konten situs web lan strategi SO.

Ngawasi backlink sampeyan

Kanthi popularitas situs web sing saya tambah, sampeyan kudu miwiti nambah jumlah backlink menyang situs web sampeyan. Nanging, luwih becik yen sampeyan ora nesu amarga iki kualitas backlink uga penting. Deleng wewenang domain situs web sing menehi backlink kasebut menyang situs web sampeyan. Kanthi nganalisa konten sing diwenehi backlink kasebut, sampeyan duwe ide apa sing dikira wong karo situs web sampeyan. Yen sampeyan ngerti, sampeyan bisa ngganti persepsi kasebut utawa entuk nggunakake.

Menganalisis SEO sampeyan miturut tembung kunci

Tinimbang nganalisa SEO situs web kanthi kabeh struktur lan jumlah klik sing entuk, sampeyan bisa nganalisa kanthi jumlah lan kualitas tembung kunci sing digunakake ing njero. Sing ngomong, Google Analytics ora nindakake tugas sing gedhe sing nuduhake data tembung kunci, saengga sampeyan pengin njaluk alat SEO analytics liyane.

Yen sampeyan nganalisa situs web lan entuk asil, sampeyan ora seneng, sing pertama sampeyan ngerteni masalah kasebut. Kakehan, dadi siji.
  • Struktur
  • Utawa konten
Wiwit tembung kunci wis konten, kabeh nggawe situs web sampeyan nuduhake Google utawa pengunjung kenapa website sampeyan dibutuhake. Nanging kanggo ngerti kepiye kata kunci sampeyan, sampeyan kudu nganakake analisis. Iki nuduhake yen tembung kunci ora digoleki, yen ora cukup utawa yen ora entuk target target. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngupayakake konten sampeyan kanthi cocog lan entuk klik kasebut.

Nggoleki situs sampeyan rusak kaca

Kaca-kaca sing rusak iku salah sawijining cara kanggo ilang pengunjung ing situs sampeyan. Yen pengunjung ora bisa ngakses kaca sing duwe informasi sing digoleki, kanthi otomatis ilang kapentingan ing situs web sampeyan. Iki tegese nyuda lalu lintas lan calon pelanggan. Ndandani kesalahan halaman sing rusak banget penting, lan ing situs web luwih saka 100 0r 200 halaman, dadi angel banget. Iki sebabe sampeyan kudu nganalisa situs web kanggo nggoleki.

Analisa kacepetan situs sampeyan

Kacepetan situs minangka salah sawijining faktor utama sing kudu sampeyan analisa utawa priksa nalika maca analisis situs web. Google kanthi otomatis milih situs web kanthi cepet, dadi yen sampeyan pengin peringkat utawa katon ing kaca pisanan, situs web sampeyan kudu cepet. Nggunakake alat analisis kaya wawasan kacepetan kaca bakal menehi pitunjuk babagan suwene konten web sampeyan. Ngapikake kecepatan situs web sampeyan nambah pengalaman pangguna lan entuk luwih akeh pangguna ing situs sampeyan. Nanging situs web sing alon bakal ngrusak para pengunjung lan bakal ninggalake sadurunge konten sampeyan ditampilake ing layar.


mass gmail